Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Buris (1335897) - Wonder FCA (989448) » 726880382: T75/J3/IV

Liga 726880382 Información oficial sobre el partido 726880382 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / IV.26 (3449)

Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido 2 - 1 Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido
0 - 1 Ippe Seldenthuis (20')
Till Sumsander (31') 1 - 1
Till Sumsander (85') 2 - 1
Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido 2 - 1 Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido 3 - 0 Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Buris

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Till Sumsander igualava per Buris en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats van embogir quan en Till Sumsander va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Buris.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iban Oilatagerre va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Antonio Cadórniga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Janne Månland! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Cándido Fontes del Buris ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dariusz Kalus va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio Cadórniga al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Belardo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 290 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Dariusz Kalus va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Wonder FCA

Goles Goles

  • 108 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Mirosław Linke de Wonder va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Ippe Seldenthuis, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wonder va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eduardo Oricatam va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ippe Seldenthuis, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wonder va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enrique Arlequín, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.