Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrecilla del Rebollar (1580128) - C.D. New Averland (1598030) » 726880328: T75/J3/IV

Liga 726880328 Información oficial sobre el partido 726880328 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / IV.25 (3448)

Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido 1 - 1 C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido
0 - 1 Gaizka Olabiaga (20')
Claudio Baccini (23') 1 - 1
Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido 1 - 1 C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido 2 - 0 C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrecilla del Rebollar

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 23, Claudio Baccini de Torrecilla empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Øyvind Berge va marxar de Miguel Castelltelsor en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Torrecilla van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Torrecilla va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Omar Bailey va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Armada va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claudio Baccini de Torrecilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Øyvind Berge de Torrecilla es va guanyar la targeta groga merescudament.

C.D. New Averland

Goles Goles

  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Gaizka Olabiaga rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Julián Rivas, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Averland va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Castelltelsor, però el porter rival va fer una gran aturada.