Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chocolatero Plus (794863) - CELESTRON (1462106) » 726880324: T75/J3/IV

Liga 726880324 Información oficial sobre el partido 726880324 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / IV.25 (3448)

Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido 0 - 3 CELESTRON Alineación oficial del equipo 'CELESTRON' en el partido
0 - 1 Waldemar Światłowski (15')
0 - 2 Waldemar Światłowski (17')
0 - 3 Atıf Gaffur (38')
Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido 0 - 3 CELESTRON Alineación oficial del equipo 'CELESTRON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido 2 - 0 CELESTRON Alineación oficial del equipo 'CELESTRON' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocolatero Plus

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Dario Vaccari va disposar d'una bona oportunitat al minut 30, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Vilenas Sabalis no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan Bahtiyar Hayal des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Ramon Marsal de Chocolatero va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

CELESTRON

Goles Goles

  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Miralay Şahin sempre és una garantia. Al minut 15, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Waldemar Światłowski marcar el 0 - 1 per al CELESTRON.
  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 17 en Wan Dzulkifli Ariffin va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Waldemar Światłowski podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): CELESTRON va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Atıf Gaffur va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CELESTRON va anar a parar a la dreta de l'atac on en Wan Dzulkifli Ariffin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): CELESTRON van sortir al contraatac al minut 42, però Navaj Pradhan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 51 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Wan Dzulkifli Ariffin, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CELESTRON, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Florian Czasny va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Waldemar Światłowski es va quedar sol davant del porter, al minut 54. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.