Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grimbergen Athletic (487381) - El Raposu de Agüera (802128) » 726880302: T75/J11/IV

Liga 726880302 Información oficial sobre el partido 726880302 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / IV.24 (3447)

Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 1 - 3 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
0 - 1 Xabier Garde (36')
0 - 2 Xabier Garde (37')
Mátyás Korolovszky (80') 1 - 2
1 - 3 José Descosido (89')
Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 1 - 3 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 0 - 2 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grimbergen Athletic

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Mátyás Korolovszky trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Grimbergen per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Jakob Flejsborg va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Kylian Ruiter quasi marca en una jugada assajada de córner que Fahad Al-Saadi havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Nagarjuna Yadav no oblidarà el que li va passar durant el minut 69. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

El Raposu de Agüera

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Xabier Garde sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 36 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): El Raposu va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Xabier Garde va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de El Raposu. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que José Descosido xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): Al minut 30 un refús amb el peu d'en Wolfgerd Vordermayer va anar a parar als peus del Iván Ibarreta que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Quim Vilahur va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Cristian Segarra va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cristian Segarra. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ebenezer Pedroso Garro de El Raposu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.