Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atabal (1460492) - Sants Naptakers (313074) » 726880201: T75/J13/IV

Liga 726880201 Información oficial sobre el partido 726880201 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / IV.22 (3445)

Atabal Alineación oficial del equipo 'Atabal' en el partido 0 - 1 Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido
0 - 1 Cyprian Piskorek (41')
Atabal Alineación oficial del equipo 'Atabal' en el partido 0 - 1 Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atabal Alineación oficial del equipo 'Atabal' en el partido 1 - 1 Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,1 % 11,2 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atabal

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Clyde Grant estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Timoteu Baqueró, als 60 minuts, va fallar per ben poc.
  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): Al minut 76 un refús amb el peu d'en Juan Carlos Casal va anar a parar als peus del Pedro Machado que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atabal van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Timoteu Baqueró, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dominik Becks de Atabal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timoteu Baqueró de Atabal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sants Naptakers

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Cyprian Piskorek de Naptakers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Lucio Vila va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Naptakers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Samuel Brown va quedar-se sol davant el porter Donato Nicolli, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Are Johnsen després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Donato Nicolli va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Naptakers quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Samuel Brown va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lucio Vila. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Virgilio Alderici de Naptakers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.