Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Subbetica CF (1581410) - Reservoir Dog_s (799045) » 726880174: T75/J7/IV

Liga 726880174 Información oficial sobre el partido 726880174 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / IV.22 (3445)

Subbetica CF Alineación oficial del equipo 'Subbetica CF' en el partido 4 - 2 Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido
Taras Migriauli (20') 1 - 0
1 - 1 Antonio Cvitković (67')
Taras Migriauli (71') 2 - 1
2 - 2 Gerhard Clarisse (79')
Niyaz Valiakhmetov (84') 3 - 2
Victor Grima (89') 4 - 2
Subbetica CF Alineación oficial del equipo 'Subbetica CF' en el partido 4 - 2 Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Subbetica CF Alineación oficial del equipo 'Subbetica CF' en el partido 3 - 0 Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Subbetica CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Subbetica contenien la respiració mentre en Taras Migriauli s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Stepan Evtyushkin sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Taras Migriauli que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats van embogir quan en Niyaz Valiakhmetov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Subbetica.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Subbetica va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Victor Grima progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Subbetica per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Victor Grima, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Niyaz Valiakhmetov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sverre Nygård va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Martin Martes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Paolo Guidi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Taras Migriauli gairebé va marcar per a Subbetica des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Subbetica va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Niyaz Valiakhmetov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Taras Migriauli de Subbetica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Reservoir Dog_s

Goles Goles

  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 en Antonio Cvitković va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 79 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Gerhard Clarisse.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Rafael Miguel Marín va encarar al porter al 28, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Reservoir va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Nils Edelhofer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Sebastien Vlayen va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Khalifa Al-Darwish de Reservoir va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.