Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marmitako FK (124167) - Comando Oregar (1581287) » 726880164: T75/J4/IV

Liga 726880164 Información oficial sobre el partido 726880164 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / IV.22 (3445)

Marmitako FK Alineación oficial del equipo 'Marmitako FK' en el partido 2 - 0 Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido
David Arcai (39') 1 - 0
Ricardo Pérez (67') 2 - 0
Marmitako FK Alineación oficial del equipo 'Marmitako FK' en el partido 2 - 0 Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marmitako FK Alineación oficial del equipo 'Marmitako FK' en el partido 2 - 0 Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marmitako FK

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Marmitako va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 39 David Arcai va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 190 Minuto 67 (Gol de falta): En Ricardo Pérez va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Marmitako va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Raúl Murua en un 1 contra 1 amb el porter Eleazar Ibarra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Marmitako va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aniceto Pérez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Aniceto Pérez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Marmitako se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Raúl Murua del Marmitako ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raúl Murua de Marmitako va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Federico Eguino gairebé va marcar per a Marmitako des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Pérez de Marmitako va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andoni Haro de Marmitako la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Comando Oregar

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rahman Awad Saqer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.