Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cremoso Team (779940) - Catalunya Boys (991920) » 726880062: T75/J7/IV

Liga 726880062 Información oficial sobre el partido 726880062 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / IV.20 (3443)

Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 4 - 0 Catalunya Boys Alineación oficial del equipo 'Catalunya Boys' en el partido
Gergely Pogáts (24') 1 - 0
Antoine Baron (38') 2 - 0
Brian Tom (50') 3 - 0
Hernán Pablo Jaime (62') 4 - 0
Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 4 - 0 Catalunya Boys Alineación oficial del equipo 'Catalunya Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 1 - 1 Catalunya Boys Alineación oficial del equipo 'Catalunya Boys' en el partido
Tiene bastante suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,8 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cremoso Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cremoso. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Gergely Pogáts xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 187 Minuto 38 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Cremoso va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Antoine Baron en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 0.
  • 187 Minuto 50 (Gol tiro lejano): En Ivar Emich conduïa pel cercle central i, veient a en Brian Tom desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 3 - 0.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Catalunya. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Hernán Pablo Jaime la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cremoso es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cremoso va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ivar Emich, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cremoso sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adam Porterfield, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alessandro Viviani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivar Emich.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adam Porterfield de Cremoso es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

Catalunya Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Pedro Elias Alves va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Luis Sanz López per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 34, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Sasindu Gemunu quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Catalunya van seguir progressant per la banda dreta. Pedro Elias Alves va tenir la seva oportunitat al minut 70, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 76 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Alejandro Albelda amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.