Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Contrabandistas (314994) - Real Manzanares (120150) » 726879733: T75/J9/IV

Liga 726879733 Información oficial sobre el partido 726879733 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / IV.14 (3437)

Contrabandistas Alineación oficial del equipo 'Contrabandistas' en el partido 2 - 3 Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido
Nolan Marlier (8') 1 - 0
1 - 1 范 (Fan) 凯翊 (Kaiyi) (77')
1 - 2 Ángel Monje (80')
1 - 3 Zebulón Raheiro (85')
Paa Owusu (86') 2 - 3
Contrabandistas Alineación oficial del equipo 'Contrabandistas' en el partido 2 - 3 Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Contrabandistas Alineación oficial del equipo 'Contrabandistas' en el partido 1 - 1 Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,0 % 13,5 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Contrabandistas

Goles Goles

  • 187 Minuto 8 (Gol tiro lejano): En Andreas Thorsen conduïa pel cercle central i, veient a en Nolan Marlier desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Manzanares. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paa Owusu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Smugglers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Armindo Andrade Alves marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Paa Owusu que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Herrera.
  • 512 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Luis Herrera va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Real Manzanares

Goles Goles

  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ángel Monje la va convertir en gol amb un remat de cap en 范 (Fan) 凯翊 (Kaiyi) tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 77 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Manzanares va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 80. Ángel Monje va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Zebulón Raheiro de Manzanares l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pedro Pérez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): Manzanares van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 19 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ángel Monje no va ser gens encertat.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 63, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jurich Fernandez va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Pedro Pérez des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Zebulón Raheiro de Manzanares va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Masoliver de Manzanares va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.