Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pimpon (1586578) - Miramar Soldiers (311236) » 726879334: T75/J8/IV

Liga 726879334 Información oficial sobre el partido 726879334 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / IV.7 (3430)

Pimpon Alineación oficial del equipo 'Pimpon' en el partido 2 - 1 Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido
Lionel Gagne (5') 1 - 0
Eric Ballester (44') 2 - 0
2 - 1 Toño Colomina (59')
Pimpon Alineación oficial del equipo 'Pimpon' en el partido 2 - 1 Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pimpon Alineación oficial del equipo 'Pimpon' en el partido 2 - 0 Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pimpon

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 5 minuts quan Eric Ballester va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Lionel Gagne, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Amb 44 minuts jugats, en Eric Ballester va augmentar l'avantatge de Pimpon a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Tomáš Švajka gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alexey Mityushkin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Inge Herbom va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Inge Herbom una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Alexey Mityushkin va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Edmund Engelmair, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marco Juez de Pimpon va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lionel Gagne.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomáš Švajka de Pimpon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Inge Herbom de Pimpon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Miramar Soldiers

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Soldiers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Toño Colomina va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Soldiers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pedro Pablo Izquierdo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 209 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Rafael Tarruella? Un error clamorós seu va donar a Marco Juez una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 287 Minuto 51 (Ocasión tiro lejano): Al minut 51 un refús amb el peu d'en Jerónimo Pinto va anar a parar als peus del Toño Colomina que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Rojas de Soldiers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.