Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pontelo ponselo fc (1337830) - UD Al-Andalus (994937) » 726879093: T75/J3/IV

Liga 726879093 Información oficial sobre el partido 726879093 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / IV.3 (3426)

pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido 2 - 3 UD Al-Andalus Alineación oficial del equipo 'UD Al-Andalus' en el partido
0 - 1 Klaas-Jan Pruijssen (2')
0 - 2 Klaas-Jan Pruijssen (11')
0 - 3 Klaas-Jan Pruijssen (35')
Matěj Dvořák (75') 1 - 3
Tomasz Wardziak (81') 2 - 3
pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido 2 - 3 UD Al-Andalus Alineación oficial del equipo 'UD Al-Andalus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido 0 - 1 UD Al-Andalus Alineación oficial del equipo 'UD Al-Andalus' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pontelo ponselo fc

Goles Goles

  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): Al 75 minuts, El pontelo va fer el 1-3. En Matěj Dvořák va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): pontelo sabia com jugar al contraatac, i al minut 81, Tomasz Wardziak va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Antonino Freghetti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): pontelo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 52, però el xut de Huugo Mattila des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Keneth Murillo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): pontelo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ádám Guti va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Colas Sarraute va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ádám Guti de pontelo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

UD Al-Andalus

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 2 i semblava que Al-Andalus desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Klaas-Jan Pruijssen va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Al-Andalus sempre confia amb les genialitats d'en Klaas-Jan Pruijssen; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Klaas-Jan Pruijssen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Al-Andalus, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amir Hossein Rashidi de Al-Andalus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.