Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toledanakis FC (1436456) - pontelo ponselo fc (1337830) » 726879089: T75/J2/IV

Liga 726879089 Información oficial sobre el partido 726879089 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / IV.3 (3426)

Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 0 - 3 pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido
0 - 1 Thilo Ladtmann (34')
0 - 2 Xalo Quindous (41')
0 - 3 Ádám Guti (90')
Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 0 - 3 pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 2 - 0 pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido
Tiene mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toledanakis FC

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Heinar Kreinhöfner quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Bogdan-Lucian Lefter no s'ho podia creure.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): El TFC va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 60, però en Tobias Platthaus va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Ignacio González-Alegre va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Ignacio González-Alegre de TFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

pontelo ponselo fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a pontelo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Thilo Ladtmann.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Xalo Quindous va augmentar l'avantatge de pontelo a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de pontelo va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Ádám Guti, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de pontelo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonino Freghetti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del pontelo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ádám Guti, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Thilo Ladtmann va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de pontelo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ádám Guti va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Xalo Quindous va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mark Barrett va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christian Almkvist.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zoltán Baross de pontelo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.