Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txuriurdin (1598039) - ros'rock'n'roll (799099) » 726879012: T75/J10/IV

Liga 726879012 Información oficial sobre el partido 726879012 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / IV.1 (3424)

Txuriurdin Alineación oficial del equipo 'Txuriurdin' en el partido 1 - 4 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
0 - 1 Óscar Moralejo (4')
Asier Zubiurruti (11') 1 - 1
1 - 2 David Garmendia (12')
1 - 3 Manuel Wohlkönig (15')
1 - 4 Óscar Moralejo (90')
Txuriurdin Alineación oficial del equipo 'Txuriurdin' en el partido 1 - 4 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Txuriurdin Alineación oficial del equipo 'Txuriurdin' en el partido 1 - 0 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txuriurdin

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els jugadors del Txuriurdin amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 11, deixant Asier Zubiurruti en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Victoro Mañkepillan de Txuriurdin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ros'rock'n'roll

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador de rosrocknroll Óscar Moralejo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 12, en Javier Iturri la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en David Garmendia que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): El jugador Manuel Wohlkönig de rosrocknroll es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de rosrocknroll eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 90, Óscar Moralejo va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Javier Iturri de rosrocknroll va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en 薛 (Xue) 庭烽 (Tingfeng) que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 56 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 薛 (Xue) 庭烽 (Tingfeng), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El rosrocknroll va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en José Velázquez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Garmendia de rosrocknroll amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76, Valentín Monzón de rosrocknroll va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.