Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rifle band (1455508) - Legazpi (798078) » 726878712: T75/J5/III

Liga 726878712 Información oficial sobre el partido 726878712 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / III.12 (3419)

Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 3 - 1 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
雅樹 (Masaki) 原田 (Harada) (2') 1 - 0
雅樹 (Masaki) 原田 (Harada) (34') 2 - 0
雅樹 (Masaki) 原田 (Harada) (47') 3 - 0
3 - 1 Tor Hårstad (53')
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 3 - 1 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 2 - 0 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rifle band

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de 雅樹 (Masaki) 原田 (Harada), que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rifle pel centre va donar un gran resultat: el gol de 雅樹 (Masaki) 原田 (Harada) va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En 雅樹 (Masaki) 原田 (Harada) va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Emilio Añazco de Rifle va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rifle va ser a punt de marcar al minut 50, quan el seu jugador Emilio Añazco va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Scott Sutch de Rifle la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Legazpi

Goles Goles

  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Tor Hårstad va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 53 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Legazpi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pedro Gelabert va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Gelabert va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Legazpi sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Felicio Siaba, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 52 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.