Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

11 kilians (801289) - Dietistas FC (994247) » 726878539: T75/J4/III

Liga 726878539 Información oficial sobre el partido 726878539 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / III.9 (3416)

11 kilians Alineación oficial del equipo '11 kilians' en el partido 0 - 6 Dietistas FC Alineación oficial del equipo 'Dietistas FC' en el partido
0 - 1 Alexandro Bandurraga (6')
0 - 2 Alfonso Montiel (17')
0 - 3 Matteo Mangili (23')
0 - 4 Jordi Zulueta (25')
0 - 5 Matteo Mangili (37')
0 - 6 Francesco Di Francesco (48')
11 kilians Alineación oficial del equipo '11 kilians' en el partido 0 - 6 Dietistas FC Alineación oficial del equipo 'Dietistas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
11 kilians Alineación oficial del equipo '11 kilians' en el partido 0 - 5 Dietistas FC Alineación oficial del equipo 'Dietistas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

11 kilians

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Jaume Josep Savall quasi marca en una jugada assajada de córner que José María Hurtado Zaldívar havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 76, un contraatac del kilians no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Mustafa Harris perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Dietistas FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a DFC prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Alexandro Bandurraga.
  • 139 Minuto 17 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Alfonso Montiel van servir per superar a l'últim defensor, en Mustafa Harris. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de DFC cantant "Alfonso Montiel selecció!"
  • 180 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23, una falta xutada per Matteo Mangili va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a DFC. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el DFC va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jordi Zulueta, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 4.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Matteo Mangili de DFC va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francesco Di Francesco, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, el DFC va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Matteo Mangili s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Eduardo Ganuza va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Enzo Rodríguez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): DFC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan 杨 (Yang) 顺宏 (Shunhong) va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Enzo Rodríguez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en 杨 (Yang) 顺宏 (Shunhong), però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en 杨 (Yang) 顺宏 (Shunhong) va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Bittor Aitzeta, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. DFC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.