Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Folgers (1599221) - Calamaresensutinta CF (797619) » 726877987: T75/J6/II

Liga 726877987 Información oficial sobre el partido 726877987 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / II.3 (3406)

Folgers Alineación oficial del equipo 'Folgers' en el partido 4 - 3 Calamaresensutinta CF Alineación oficial del equipo 'Calamaresensutinta CF' en el partido
0 - 1 Ion Onicală (3')
0 - 2 Ottmar 'Mediterráneo' Tobler (18')
Gabrielzinho Gonzales (35') 1 - 2
Menandro da Bola (37') 2 - 2
2 - 3 Gabriel 'Francisco' Franco (49')
明 (Akira) 藤本 (Fujimoto) (65') 3 - 3
明 (Akira) 藤本 (Fujimoto) (78') 4 - 3
Folgers Alineación oficial del equipo 'Folgers' en el partido 4 - 3 Calamaresensutinta CF Alineación oficial del equipo 'Calamaresensutinta CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Folgers Alineación oficial del equipo 'Folgers' en el partido 2 - 0 Calamaresensutinta CF Alineación oficial del equipo 'Calamaresensutinta CF' en el partido
Tiene suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Folgers

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Gabrielzinho Gonzales es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Passat el minut 37 de joc, Menandro da Bola facilitava les coses al Folgers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Folgers aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan 明 (Akira) 藤本 (Fujimoto) va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en 明 (Akira) 藤本 (Fujimoto) va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Folgers.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Clemente Frascarelli arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Després de 6 minuts, 明 (Akira) 藤本 (Fujimoto) va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El Folgers va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Robert Shaw la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Folgers Clemente Frascarelli quasi va assolir l'empat al minut 63 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Menandro da Bola de Folgers va intentar batre la porteria rival al minut 65 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gene Ghitti.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sieviaryn Bahdanovich de Folgers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Calamaresensutinta CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ion Onicală de Calamaresensutinta va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Calamaresensutinta van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Ottmar 'Mediterráneo' Tobler.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 49, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gabriel 'Francisco' Franco es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.