Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeLorean Raiders (314428) - Custom Team (435362) » 726877914: T75/J2/II

Liga 726877914 Información oficial sobre el partido 726877914 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / II.2 (3405)

DeLorean Raiders Alineación oficial del equipo 'DeLorean Raiders' en el partido 8 - 1 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
Diego Valles (5') 1 - 0
Óscar Ramírez (11') 2 - 0
Gonzalo Plaza (33') 3 - 0
Mauricio Manrique (53') 4 - 0
Alberto Barato (73') 5 - 0
Mauricio Manrique (78') 5 - 1
Mauricio Manrique (83') 6 - 1
Mauricio Manrique (86') 7 - 1
Gonzalo Plaza (87') 8 - 1
DeLorean Raiders Alineación oficial del equipo 'DeLorean Raiders' en el partido 8 - 1 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
DeLorean Raiders Alineación oficial del equipo 'DeLorean Raiders' en el partido 8 - 0 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
Tiene un resultado normal 7.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeLorean Raiders

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Diego Valles va donar a DeLorean un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): En Óscar Ramírez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, DeLorean va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gonzalo Plaza, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 105 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Mauricio Manrique rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gigi Russolillo, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 0 a l'estadi!
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Alberto Barato va incrementar l'avantatge de DeLorean amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 125 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 5 - 1 el va marcar Mauricio Manrique a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de DeLorean va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mauricio Manrique progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mauricio Manrique va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Gonzalo Plaza de DeLorean va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 23 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Diego Valles, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Mauricio Manrique es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El DeLorean ho intentava per la dreta per mitjà de Alberto Barato, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 290 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Óscar Canter va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en André Ehnle.

Custom Team

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maxence Bauweraerts va fer una magnífica centrada, però la rematada de Giovanni Hochkoeppler va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maxence Bauweraerts va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ivano Brancati va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fèlix Argullol es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Abarca de Custom va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.