Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peleles (487002) - KIKON 2 (1368067) » 726877887: T75/J9/II

Liga 726877887 Información oficial sobre el partido 726877887 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / II.1 (3404)

Peleles Alineación oficial del equipo 'Peleles' en el partido 4 - 2 KIKON 2 Alineación oficial del equipo 'KIKON 2' en el partido
0 - 1 Oka Budiman (33')
Nand Overzet (41') 1 - 1
Yasser Salameh (62') 2 - 1
Adrian Benescu (63') 3 - 1
3 - 2 Vladimir Strigunov (72')
José Simón Abril (75') 4 - 2
Peleles Alineación oficial del equipo 'Peleles' en el partido 4 - 2 KIKON 2 Alineación oficial del equipo 'KIKON 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peleles Alineación oficial del equipo 'Peleles' en el partido 2 - 0 KIKON 2 Alineación oficial del equipo 'KIKON 2' en el partido
Tiene suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peleles

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 41, Nand Overzet de PLs empatava el partit: 1 - 1.
  • 190 Minuto 62 (Gol de falta): En Yasser Salameh conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-1
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Adrian Benescu va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 63, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del PLs, mentre ja celebrava el 3 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de PLs pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Simón Abril va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ilunga Basambi va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Nikke Narkilahti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nand Overzet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Roberto Sperlinga per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nikke Narkilahti va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Nand Overzet gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nikke Narkilahti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Jac Hoonakker marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Adrian Benescu que va xutar a fora per molt poc.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aaron Gaskin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Sperlinga de PLs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

KIKON 2

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Oka Budiman va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el KIKON va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Vladimir Strigunov aconseguint el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Joaquín Punteros va estar a punt de posar per davant a KIKON amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gerard Tell va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del KIKON sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Toni Jagodić, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Oka Budiman, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.