Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726875871

Liga 726875871 Información oficial sobre el partido 726875871 en Hattrick

06.04.2024 13:45:00

Slavia Libertas Alineación oficial del equipo 'Slavia Libertas' en el partido 1 - 2 Warriors KRK Alineación oficial del equipo 'Warriors KRK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Slavia Libertas Alineación oficial del equipo 'Slavia Libertas' en el partido 1 - 4 Warriors KRK Alineación oficial del equipo 'Warriors KRK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Slavia Libertas

Goles Goles

  • 110 Minuto 67 (Gol de falta): Danijel Mandac va aconseguir l'empat per a Libertas mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Perica Miletić de Libertas va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Warriors KRK

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Warriors agafava avantatge al minut 29 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mateo Sarać amb mestria.
  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): En Oleg Parada va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 76. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Sven Lastrić va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Klaudio Vrbec va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tihomir Lelas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Igor Vidović després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Klaudio Vrbec va poder desviar-lo a córner.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Tihomir Lelas va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Igor Vidović de Warriors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.