Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726861707

Liga 726861707 Información oficial sobre el partido 726861707 en Hattrick

13.04.2024 13:45:00

Siginho Alineación oficial del equipo 'Siginho' en el partido 5 - 3 RED STAR CROATIA Alineación oficial del equipo 'RED STAR CROATIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Siginho Alineación oficial del equipo 'Siginho' en el partido 2 - 1 RED STAR CROATIA Alineación oficial del equipo 'RED STAR CROATIA' en el partido
Tiene bastante suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,7 % 5,3 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siginho

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 18 en Pēteris Durdins va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Pierre Joly podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Janno Luberti de Siginho va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Séraphin Bricout es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Siginho va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tainan de Abreu Silva progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Siginho va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tainan de Abreu Silva va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tainan de Abreu Silva. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Siginho a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pēteris Durdins va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Kim Dushku, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kim Dushku de Siginho amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RED STAR CROATIA

Goles Goles

  • 151 Minuto 27 (Gol por el centro): RSC van mostrar una bona compenetració quan al minut 27 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Rasheed Essmat va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 els aficionats de RSC van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Rasheed Essmat va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors de RSC no defallien en cap moment. Producte d'això, en Milan Črnila va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 25, quan un error defensiu va deixar Rasheed Essmat completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Tonielli de RSC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.