Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726860187

Liga 726860187 Información oficial sobre el partido 726860187 en Hattrick

30.03.2024 13:45:00

5u1 Alineación oficial del equipo '5u1' en el partido 1 - 1 NK Riva Alineación oficial del equipo 'NK Riva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
5u1 Alineación oficial del equipo '5u1' en el partido 2 - 0 NK Riva Alineación oficial del equipo 'NK Riva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

5u1

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Andrey Bagreev de 0.2, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andrey Bagreev de 0.2 va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Andrey Bagreev de 0.2 va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Aaron Grint que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Héctor Uixera de 0.2 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35, Juan Carlos Sáenz Barrio de 0.2 va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

NK Riva

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Csaba Lukáts va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Riva.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Aldo Veljača va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jerzy Legień va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Riva, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Klement Strikoman va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): El Riva va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 54, però en Aldo Veljača va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Dominik Lenđer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dražen Đipalo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.