Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726842610

Liga 726842610 Información oficial sobre el partido 726842610 en Hattrick

13.04.2024 13:30:00

Srebrenica 28 division Alineación oficial del equipo 'Srebrenica 28 division' en el partido 3 - 2 FK Velež Kodro Mostar Alineación oficial del equipo 'FK Velež Kodro Mostar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Srebrenica 28 division Alineación oficial del equipo 'Srebrenica 28 division' en el partido 0 - 3 FK Velež Kodro Mostar Alineación oficial del equipo 'FK Velež Kodro Mostar' en el partido
Tiene bastante suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Srebrenica 28 division

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Srebrenica sempre confia amb les genialitats d'en Pablo Varona; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Åsmund Holter es va introduir dins la defensa central al minut 20, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Srebrenica sabia com jugar al contraatac, i al minut 53, Azoumana Abony va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Pablo Varona va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Srebrenica va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gunnar Moeskær, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Władysław Lewandowski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Srebrenica van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Remon Stolte va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kenji Vranken de Srebrenica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FK Velež Kodro Mostar

Goles Goles

  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Un mica després, Muhamed Ćosanović de Mostar va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 57 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Muhamed Ćosanović.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Muhamed Ćosanović va fer una jugada per la banda esquerra, però Jan Tobiassen va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Anes Delić va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 25 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Roland Mészáros amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 41, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jan Tobiassen va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Muhamed Ćosanović des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Jacek Augustyn per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 50, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Srećko Lolić va encarar al porter al 52, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Jan Tobiassen va fer una estirada espectacular al minut 56, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Anes Delić.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Jacek Augustyn va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jan Tobiassen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Srećko Lolić de Mostar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.