Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726825918

Liga 726825918 Información oficial sobre el partido 726825918 en Hattrick

13.04.2024 13:25:00

Bearfighter Alineación oficial del equipo 'Bearfighter' en el partido 1 - 5 Nas'te Alineación oficial del equipo 'Nas'te' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bearfighter Alineación oficial del equipo 'Bearfighter' en el partido 2 - 3 Nas'te Alineación oficial del equipo 'Nas'te' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,0 % 63,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bearfighter

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Seyit Alper Ziyat s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bearfighter sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Iliya Stefanov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Seyit Alper Ziyat de Bearfighter va intentar batre la porteria rival al minut 48 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 210 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Gino Curtil va fer una magnífica aturada al minut 62, tot i el bon llançament de falta de Lyubomir Isakov.

Nas'te

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Amb 24 minuts jugats, Georgi Ganev de Naste va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): En Kirill Vabischevich donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 39 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Georgi Ganev de Naste l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 66 de partit.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Claudius Marcu va augmentar l'avantatge de Naste a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Georgi Ganev encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Georgi Bahchevanov només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Kirill Vabischevich al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 225 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Gabriel Morais de Naste va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anto Madzhov de Naste es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.