Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726824178

Liga 726824178 Información oficial sobre el partido 726824178 en Hattrick

06.04.2024 13:25:00

Minions Army Alineación oficial del equipo 'Minions Army' en el partido 4 - 1 FC Divak Alineación oficial del equipo 'FC Divak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Minions Army Alineación oficial del equipo 'Minions Army' en el partido 4 - 0 FC Divak Alineación oficial del equipo 'FC Divak' en el partido
Tiene un resultado normal 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minions Army

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Georgi Mitev, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Nikola Stamboliev va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Minions.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miro Zarev es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Minions va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Veselin Mashov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Minions per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Veselin Mashov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 18 minuts, en Georgi Mitev no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Yavor Nenov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Iliya Raychev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ben De Hemptinne va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

FC Divak

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tzvetan Atanasov quedar desmarcat i marcar per a Divak al minut 17. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Divak va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ivan Levicharov va desviar el xut final de Sven-Carsten Triebels després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Divak van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jean-Louis Gamain va sortir desviat a la dreta de la porteria.