Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726797806

Liga 726797806 Información oficial sobre el partido 726797806 en Hattrick

13.04.2024 12:45:00

F.K KARANFIL Alineación oficial del equipo 'F.K KARANFIL' en el partido 0 - 4 Backo Gradiste Alineación oficial del equipo 'Backo Gradiste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.K KARANFIL Alineación oficial del equipo 'F.K KARANFIL' en el partido 0 - 9 Backo Gradiste Alineación oficial del equipo 'Backo Gradiste' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.K KARANFIL

Backo Gradiste

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Ðorđe Čolaković de Gradiste va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, un xut de Ðorđe Čolaković des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aleksandar Čanković de Gradiste l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 60 de partit.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Gradiste, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Dušan Božić va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Dušan Božić va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Després de 10 minuts, Branislav Bačinić va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Bogdan Injatović va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Branislav Bačinić va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Marko Tomić va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.