Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726786488

Liga 726786488 Información oficial sobre el partido 726786488 en Hattrick

30.03.2024 12:45:00

Samo Zvezdara ! Alineación oficial del equipo 'Samo Zvezdara !' en el partido 0 - 0 FC.Kocmoc Alineación oficial del equipo 'FC.Kocmoc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Samo Zvezdara ! Alineación oficial del equipo 'Samo Zvezdara !' en el partido 1 - 1 FC.Kocmoc Alineación oficial del equipo 'FC.Kocmoc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,8 % 33,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samo Zvezdara !

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergiu Ioniţă de Zvezdara amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC.Kocmoc

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Julius Kraneveld quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pietro Barachetti ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): FC.Kocmoc van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Samuel Collet va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Noe Davis va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Porfírio Duarte Alves va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Mihajlo Žarković, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mihály Pécsi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 59, quan en Mihály Pécsi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): FC.Kocmoc va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Mihály Pécsi va quedar-se sol davant el porter Porfírio Duarte Alves, però aquest va poder aturar el xut.