Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726783478

Liga 726783478 Información oficial sobre el partido 726783478 en Hattrick

27.04.2024 12:45:00

FK Kopaonik Alineación oficial del equipo 'FK Kopaonik' en el partido 2 - 3 Standard Jaguars Alineación oficial del equipo 'Standard Jaguars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK Kopaonik Alineación oficial del equipo 'FK Kopaonik' en el partido 2 - 2 Standard Jaguars Alineación oficial del equipo 'Standard Jaguars' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,4 % 35,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Kopaonik

Goles Goles

  • 103 Minuto 50 (Gol por la derecha): Kopaonik no perdien la fe, i al minut 50 del partit, Oleksandr Kovaluk va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Kopaonik. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Branimir Miljević xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Oleksandr Kovaluk va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kopaonik va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Oleksandr Kovaluk va sortir per sobre el travesser.
  • 214 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Kopaonik tenia un penal al seu favor al minut 42, però el porter va aturar el xut de Petar Stamenković amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Vojin Gopčević, t'estimo!!!''
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Oleksandr Kovaluk quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rastko Polanec de Kopaonik va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Standard Jaguars

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 34 minuts quan Dénes Molnár va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Timon de Broqueville, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al 44 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Standard augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Igwmi Krimi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Dénes Molnár des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Andrew Lora va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Looi Ying Nie va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Matija Anastasijević. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Uroš Borisavljević de Standard la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.