Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726708610

Liga 726708610 Información oficial sobre el partido 726708610 en Hattrick

04.05.2024 12:25:00

Vergante Alineación oficial del equipo 'Vergante' en el partido 1 - 2 In Drug We Trust Alineación oficial del equipo 'In Drug We Trust' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vergante Alineación oficial del equipo 'Vergante' en el partido 2 - 1 In Drug We Trust Alineación oficial del equipo 'In Drug We Trust' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vergante

Goles Goles

  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 77 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Marco Schiavelli, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Vergante a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Danilo Pais, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Luigino Tinfena va estar a punt d'empatar per a Vergante quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Antonio Coscia va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Luigino Tinfena no oblidarà el que li va passar durant el minut 27. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Marco Schiavelli va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 33 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Luigino Tinfena va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Luigino Tinfena no s'ho podia creure.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Vergante enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Gustavo Capitani de Vergante va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 89, però no va estar gaire encertat.

In Drug We Trust

Goles Goles

  • 140 Minuto 11 (Gol de contra de falta): El porter de Trust va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Paolo Cipollina va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Alessandro Zumbo va marcar al minut 20 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Trust van sortir al contraatac al minut 28, però Giovanbattista Bertini va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trust va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Geppino Scarpa va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giovanbattista Bertini.