Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726675653

Liga 726675653 Información oficial sobre el partido 726675653 en Hattrick

09.03.2024 12:20:00

SPERA EBBASTA Alineación oficial del equipo 'SPERA EBBASTA' en el partido 2 - 2 LL Ambrosiana Alineación oficial del equipo 'LL Ambrosiana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SPERA EBBASTA Alineación oficial del equipo 'SPERA EBBASTA' en el partido 3 - 1 LL Ambrosiana Alineación oficial del equipo 'LL Ambrosiana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPERA EBBASTA

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Ettore Achenza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de EBBASTA.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, EBBASTA va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alex Arcione, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de EBBASTA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baldassarre Piconese.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pasquale Boccadutri de EBBASTA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

LL Ambrosiana

Goles Goles

  • 105 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 70, Yuri Zumaite va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Dimitri Vocale, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 1.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 81. L'anotador per Ambrosiana va ser Antonino Trombetti, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Ambrosiana van seguir progressant per la banda dreta. Patrizio Fracassi va tenir la seva oportunitat al minut 68, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Onofrio Paravicini va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alvise Caronni de Ambrosiana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.