Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726642531

Liga 726642531 Información oficial sobre el partido 726642531 en Hattrick

04.05.2024 12:30:00

Samarcanda FC Alineación oficial del equipo 'Samarcanda FC' en el partido 4 - 1 Nimis.u.s. Alineación oficial del equipo 'Nimis.u.s.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Samarcanda FC Alineación oficial del equipo 'Samarcanda FC' en el partido 1 - 3 Nimis.u.s. Alineación oficial del equipo 'Nimis.u.s.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samarcanda FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Samarcanda equilibrava la balança al minut 31. En Menelao Matzeu, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Nicky Meekers sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Giuseppe Rella que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Samarcanda va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ragnar Valing va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 137 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 76 en Óscar Ianinni va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Bryan Mungal podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bryan Mungal va rematar alt.

Nimis.u.s.

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Nimis.u.s. agafava avantatge al minut 12 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Angelo Giorgio Cellemme amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Juan Luis Blanco va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Nimis.u.s. van seguir progressant per la banda dreta. Francisco Guemes va tenir la seva oportunitat al minut 85, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Angelo Giorgio Cellemme va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Nimis.u.s. va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 88 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89, Paolo Pusceddu de Nimis.u.s. va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.