Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726642079

Liga 726642079 Información oficial sobre el partido 726642079 en Hattrick

27.04.2024 12:30:00

Real Vazia Alineación oficial del equipo 'Real Vazia' en el partido 12 - 1 Reali Borboni Alineación oficial del equipo 'Reali Borboni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Real Vazia Alineación oficial del equipo 'Real Vazia' en el partido 10 - 0 Reali Borboni Alineación oficial del equipo 'Reali Borboni' en el partido
Tiene suerte 9.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Vazia

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, el RV va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Andriyan Kulmyakov, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Pablo Urquijo va augmentar l'avantatge de RV a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): RV va augmentar la diferència quan Bálint Lucius no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Claudio Zanotto de RV va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del RV van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eugenio Lancellotti va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Sebastião Rosa Marques rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Niklas Svanin, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 6 - 1 a l'estadi!
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de RV a 7 - 1. Sebastião Rosa Marques va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Sebastião Rosa Marques va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 8 - 1.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Sami Mellin va incrementar l'avantatge de RV amb el 9 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): RV va aconseguir el 10 - 1 quan Bálint Lucius va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, RV va aconseguir el 11 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bálint Lucius, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): RV va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gregor Perkovič va poder fer el 12 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Njål Høydal de RV es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefano Tricarico de RV amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Reali Borboni

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Un mica després, Enders Puck de RB va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Killian Cochard va fer una magnífica centrada, però la rematada de Bautista Basavilbaso va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.