Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726619173

Liga 726619173 Información oficial sobre el partido 726619173 en Hattrick

20.04.2024 12:30:00

Cap de Fomentor Alineación oficial del equipo 'Cap de Fomentor' en el partido 0 - 3 Atletico DRC Alineación oficial del equipo 'Atletico DRC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cap de Fomentor Alineación oficial del equipo 'Cap de Fomentor' en el partido 2 - 1 Atletico DRC Alineación oficial del equipo 'Atletico DRC' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,7 % 26,3 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cap de Fomentor

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Glauco Mercorella va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Sergiu-Mihai Sabău va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ciro Bortoli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Luigi Corvi hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Andrea Buzzi quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Fomentor va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 71 que Sergiu-Mihai Sabău no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Atletico DRC

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En David Neves va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): En Arto Vähäsöyrinki entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al DRC, un peu providencial d'en Jasper Boll va situar el 0-2 al panell digital.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Kareem Duncombe va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): David Neves de DRC, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): DRC va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Przemysław Wielki va quedar-se sol davant el porter Carlo Badoni, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Kareem Duncombe al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arto Vähäsöyrinki.