Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726618112

Liga 726618112 Información oficial sobre el partido 726618112 en Hattrick

27.04.2024 12:30:00

guidoski Alineación oficial del equipo 'guidoski' en el partido 3 - 1 Doppi pedali nella notte Alineación oficial del equipo 'Doppi pedali nella notte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
guidoski Alineación oficial del equipo 'guidoski' en el partido 1 - 1 Doppi pedali nella notte Alineación oficial del equipo 'Doppi pedali nella notte' en el partido
Tiene suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,0 % 57,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

guidoski

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): guidoski equilibrava la balança al minut 42. En Gigio Romaniello, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): guidoski s'avançava al marcador al minut 71, després d'un rebot que va caçar en Gian Paolo Grasseni per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de guidoski eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 78, Oronzo Penzo va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Sergio Amoriello de guidoski va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Corvin Deriaz al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gian Paolo Grasseni va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Yuri Pratarolo de guidoski va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yuri Pratarolo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que guidoski va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gian Paolo Grasseni es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Doppi pedali nella notte

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 31, quan Lorenz Backaert va posar els visitants pedali per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Augusto Baiani no va ser aprofitada per en Fabio Rigucci que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pedali, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Emilio Diarena va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Emilio Diarena va marcar al minut 65 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): pedali va estar a punt d'empatar al 74 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Béla Sawatzky que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Piero Bardi va fer una jugada per la banda esquerra, però Giovanni Farucci va aturar el seu xut.
  • 219 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Augusto Baiani va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ilya Varchenko, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 252 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): pedali va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 91, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Béla Sawatzky.