Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726614196

Liga 726614196 Información oficial sobre el partido 726614196 en Hattrick

04.05.2024 12:30:00

ZemanLandia F.C Alineación oficial del equipo 'ZemanLandia F.C' en el partido 1 - 2 Pace Amore e Pitbulls Alineación oficial del equipo 'Pace Amore e Pitbulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZemanLandia F.C Alineación oficial del equipo 'ZemanLandia F.C' en el partido 1 - 1 Pace Amore e Pitbulls Alineación oficial del equipo 'Pace Amore e Pitbulls' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZemanLandia F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Harri Murtomäki, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Wojciech Orda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bøje Mogensen va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en 彭 (Peng) 坤彪 (Kunbiao) va entorpir al marcador d'en Florian-Marcel Scheipner per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Pace Amore e Pitbulls

Goles Goles

  • 160 Minuto 26 (Gol de falta): Luca Bellanca va empatar per a Pitbulls, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 174 Minuto 89 (Gol de penalti): Luca Bellanca va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 89 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Nedim Seyer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Felix Willingshofer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pitbulls va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Lucian Romanov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Nedim Seyer va estar a punt de posar per davant a Pitbulls amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Felix Willingshofer va impedir un gol cantat.