Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726614188

Liga 726614188 Información oficial sobre el partido 726614188 en Hattrick

20.04.2024 12:30:00

asiaendsaimon Alineación oficial del equipo 'asiaendsaimon' en el partido 1 - 3 Paraf Alineación oficial del equipo 'Paraf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
asiaendsaimon Alineación oficial del equipo 'asiaendsaimon' en el partido 3 - 0 Paraf Alineación oficial del equipo 'Paraf' en el partido
Tiene mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asiaendsaimon

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Pantaleo Paselli va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de asiaendsaimon.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 3 (Ocasión de falta): Al minut 3, Cláudio Garcia gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Urmo Hõlpus va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Cláudio Garcia, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El asiaendsaimon ho intentava per la dreta per mitjà de Quinten Dantinne, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kamil Mentel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Cláudio Garcia de asiaendsaimon va intentar batre la porteria rival al minut 50 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 59 minuts, en Javier Latuff no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Pantaleo Paselli no oblidarà el que li va passar durant el minut 70. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): asiaendsaimon va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ettore Spurio va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Kamil Mentel de asiaendsaimon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joe Alesbrook de asiaendsaimon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Paraf

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Paraf van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 33, quan Carlo Lorenzi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Efisio Colonnelli es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Efisio Colonnelli va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Paraf va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cleiton Monteiro va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el Paraf va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Mario Ciancaleoni s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.