Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726611777

Liga 726611777 Información oficial sobre el partido 726611777 en Hattrick

20.04.2024 12:30:00

A.C.PERUGIA Alineación oficial del equipo 'A.C.PERUGIA' en el partido 1 - 2 Callaghan Utd Alineación oficial del equipo 'Callaghan Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C.PERUGIA Alineación oficial del equipo 'A.C.PERUGIA' en el partido 1 - 1 Callaghan Utd Alineación oficial del equipo 'Callaghan Utd' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,8 % 34,0 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C.PERUGIA

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): A.C.PERUGIA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Arman Barani va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): A.C.PERUGIA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Rangsei Chhan des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): A.C.PERUGIA enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maximilian Dunger de A.C.PERUGIA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Callaghan Utd

Goles Goles

  • 160 Minuto 16 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Matyáš Lerch va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 16: 1 - 1.
  • 170 Minuto 76 (Gol de falta): Matyáš Lerch va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 76. 1 - 2 per a Callaghan.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Matyáš Lerch va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Alfréd Rajnoch, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Jakob Falkenfelder de Callaghan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Merwan Choas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Callaghan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Carlos María Barcos va desviar el xut final de Rodrigo Mendoza després d'una sèrie de rebots i molta confusió.