Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726610964

Liga 726610964 Información oficial sobre el partido 726610964 en Hattrick

02.03.2024 12:30:00

inghingheri Alineación oficial del equipo 'inghingheri' en el partido 6 - 1 Real Santorino Alineación oficial del equipo 'Real Santorino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
inghingheri Alineación oficial del equipo 'inghingheri' en el partido 5 - 0 Real Santorino Alineación oficial del equipo 'Real Santorino' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

inghingheri

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): inghingheri va posar-se per davant 1 - 0 al minut 3, quan Lucien den Boef va llançar una pena màxima perfectament.
  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): inghingheri s'avançava al marcador al minut 20, després d'un rebot que va caçar en Houston Hale per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del inghingheri va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Simão de Almeida, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, inghingheri va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Houston Hale, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): inghingheri va aconseguir el 5 - 1 quan Ernesto Sonnemans va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de inghingheri. A fi d'aconseguir el 6 - 1, van tocar-la en curt per tal que Simão de Almeida xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Valentin Savu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Houston Hale va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Houston Hale de inghingheri gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Real Santorino

Goles Goles

  • 164 Minuto 14 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Dunga Aquino de Santorino va marcar de penal l'empat al minut 14.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Rino Degiacomi va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Gvozden Veselinović de Santorino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.