Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726607195

Liga 726607195 Información oficial sobre el partido 726607195 en Hattrick

04.05.2024 12:30:00

N Inferiore Alineación oficial del equipo 'N Inferiore' en el partido 1 - 6 Ziggy Black Star Alineación oficial del equipo 'Ziggy Black Star ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
N Inferiore Alineación oficial del equipo 'N Inferiore' en el partido 0 - 9 Ziggy Black Star Alineación oficial del equipo 'Ziggy Black Star ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

N Inferiore

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): N Society va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Clemente Liotti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hippolyte Anglade va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Alejandro Echegoyen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Emir Sadberk va intentar anar-se'n per velocitat al minut 79 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Peter-Michael Kalfuß de N Society va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ziggy Black Star

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Luigi Gazziero, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 35.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): En Folmer Lindberg donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 39 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, Ziggy va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Linus Flodskog, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 69, Ziggy va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Donatello Brivio.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a Ziggy l'avantatge per 1 - 5. Antonio Bonfigli en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 1 - 6 per sobre quan Donatello Brivio va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Ziggy va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Donatello Brivio va quedar-se sol davant el porter Antonio Capoccia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Mike Graf Beissel von Gymnich va estar a punt de posar per davant a Ziggy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Capoccia va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Folmer Lindberg de Ziggy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.