Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726605157

Liga 726605157 Información oficial sobre el partido 726605157 en Hattrick

23.03.2024 12:30:00

Herta Vernello23 Alineación oficial del equipo 'Herta Vernello23' en el partido 1 - 3 Bovini Atletici Alineación oficial del equipo 'Bovini Atletici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Herta Vernello23 Alineación oficial del equipo 'Herta Vernello23' en el partido 0 - 4 Bovini Atletici Alineación oficial del equipo 'Bovini Atletici' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herta Vernello23

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Vernello23 s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Evandro Marello per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alessandro Bivona de Vernello23 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Makanna Montshiwa de Vernello23 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bovini Atletici

Goles Goles

  • 160 Minuto 39 (Gol de falta): Atletici, al minut 39, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Steve Pereda.
  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 51, quan Malte Juhlin va posar els visitants Atletici per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Pedro Luís Miranda va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 1 - 3 per a Atletici.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Seppe Baudin va estar a punt de posar per davant a Atletici amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jean-Brice Rios va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Steve Pereda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Atanas Yurukov hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jonathan Dahmani havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Atanas Yurukov es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Giovanni Barattini després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jean-Brice Rios va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Seppe Baudin de Atletici la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 53 (Tarjeta roja directa): Al minut 53 en Dominique Guyard va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.