Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726605145

Liga 726605145 Información oficial sobre el partido 726605145 en Hattrick

02.03.2024 12:30:00

Bovini Atletici Alineación oficial del equipo 'Bovini Atletici' en el partido 1 - 1 HNITO Alineación oficial del equipo 'HNITO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bovini Atletici Alineación oficial del equipo 'Bovini Atletici' en el partido 2 - 0 HNITO Alineación oficial del equipo 'HNITO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bovini Atletici

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Després de 66 minuts de partit, Ilario De Natale igualava per Atletici en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ilario De Natale va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Kervens Leondas, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 77 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Giovanni Barattini va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Sánchez de Atletici la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Rafael Sánchez se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

HNITO

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el HNITO va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Carlos Boehr aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de HNITO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roberto Sancini, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Boehr. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HNITO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Boehr, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto Sancini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Filip Drejer.