Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726596147

Liga 726596147 Información oficial sobre el partido 726596147 en Hattrick

06.04.2024 12:30:00

Titaconin Alineación oficial del equipo 'Titaconin' en el partido 2 - 2 Rikyfara Allstars Alineación oficial del equipo 'Rikyfara Allstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Titaconin Alineación oficial del equipo 'Titaconin' en el partido 2 - 1 Rikyfara Allstars Alineación oficial del equipo 'Rikyfara Allstars' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titaconin

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Titaconin va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Hans Christian Wasserburg va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Göran Igelman va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Titaconin va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roland Gura va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Dudley Ghafouri-Shiraz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Hans Christian Wasserburg de Titaconin va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 75, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Göran Igelman va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Rikyfara Allstars

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Maurizio Torriani va anar directament als peus de Filip Miś que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): En Rupert Schaufler va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 43. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Filip Miś va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mario Dolino per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 206 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 84 minuts de joc, Lorenzo Zepponi semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Giulio Berloni ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Charles Juillard de Rikyfara va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.