Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726590717

Liga 726590717 Información oficial sobre el partido 726590717 en Hattrick

06.04.2024 12:00:00

Carpi FC Alineación oficial del equipo 'Carpi FC' en el partido 2 - 3 cbf sampei Alineación oficial del equipo 'cbf sampei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carpi FC Alineación oficial del equipo 'Carpi FC' en el partido 2 - 1 cbf sampei Alineación oficial del equipo 'cbf sampei' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carpi FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Carpi va ser Riccardo Cadoni.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Rossano Di Turi es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Omar Al Saman! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Rossano Di Turi de Carpi va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 76, però no va estar gaire encertat.

cbf sampei

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Carpi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Matei Pop la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del sampei es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 33.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de sampei va ser finalitzada des de l'esquerra per Giuseppe Venerucci al minut 68. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Nacho Elorriaga va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".