Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726588942

Liga 726588942 Información oficial sobre el partido 726588942 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Singen United Alineación oficial del equipo 'Singen United' en el partido 3 - 0 D3xSportivo La Carogna Alineación oficial del equipo 'D3xSportivo La Carogna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Singen United Alineación oficial del equipo 'Singen United' en el partido 4 - 0 D3xSportivo La Carogna Alineación oficial del equipo 'D3xSportivo La Carogna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Singen United

Goles Goles

  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Éric Donze, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Singen se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 62.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Johan Hansson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Singen.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. David Ugarte es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Johan Hansson va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de William Zitto va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Edouard Arys va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Singen per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan William Zitto va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En William Zitto va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Singen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Singen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Ugarte en un 1 contra 1 amb el porter Edouard Arys, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Singen va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 56 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rudi Godhult ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Singen van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Johan Hansson, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Riccardo De Nunzio de Singen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

D3xSportivo La Carogna

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de DSLC, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Aphrah Deen va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Ferruccio De Bellis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de DSLC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fausto Capocasale, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Bruno Razafimaro de DSLC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giovanbattista Cappelloni de DSLC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.