Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726585572

Liga 726585572 Información oficial sobre el partido 726585572 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

Real Yellow Alineación oficial del equipo 'Real Yellow' en el partido 5 - 1 Atletico Ciapet Alineación oficial del equipo 'Atletico Ciapet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Real Yellow Alineación oficial del equipo 'Real Yellow' en el partido 9 - 0 Atletico Ciapet Alineación oficial del equipo 'Atletico Ciapet' en el partido
Es un cenizo 9.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Yellow

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Yellow van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Emre Özsözlü va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Yellow va augmentar la diferència quan Emre Özsözlü no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Yellow a 3 - 1. Raffael Kaehr va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nuno Lopes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Yellow.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Joseph Mullen de Yellow va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Raffael Kaehr per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Moritz Rabatte va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Omar Syam de Yellow va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emre Özsözlü.

Atletico Ciapet

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Csaba Chászár arribés a peus de Jean-François Maynard, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Atletico el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atletico Pier Federico Romito quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Bence Kara l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.