Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726584995

Liga 726584995 Información oficial sobre el partido 726584995 en Hattrick

23.03.2024 12:00:00

Final club Alineación oficial del equipo 'Final club' en el partido 5 - 2 A.C. Slips Cavaliers United Alineación oficial del equipo 'A.C. Slips Cavaliers United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Final club Alineación oficial del equipo 'Final club' en el partido 7 - 2 A.C. Slips Cavaliers United Alineación oficial del equipo 'A.C. Slips Cavaliers United' en el partido
Tiene mala suerte 6.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Final club

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Stav Rosenblat va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Final empatava el partit, 1 a 1, al minut 20.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jacopo Mulana va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 82.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Final, atacant per l'esquerra al minut 84, va aprofitar el magnífic llançament de Fernando Mambelli per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Final va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francesco Ceravolo des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Giovanni Secchi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Final.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentino Zorzon de Final la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 11 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Gottfried Köck donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.

A.C. Slips Cavaliers United

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jacinto Sobreira es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Final. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jacinto Sobreira la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cavaliers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Bjarmar Hróðmarsson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Serafino Zaffonato va aconseguir desviar el seu xut a córner.