Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726583885

Liga 726583885 Información oficial sobre el partido 726583885 en Hattrick

13.04.2024 12:00:00

Homate FC Alineación oficial del equipo 'Homate FC' en el partido 1 - 2 Real Effea F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Effea F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Homate FC Alineación oficial del equipo 'Homate FC' en el partido 0 - 3 Real Effea F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Effea F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Homate FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ludovic Panchout, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Homate se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Homate van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Pablo Mira Blasco no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Vítek Krejčiřík va rebre molts aplaudiments. Al minut 87 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ottfried Seckinger.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vítek Krejčiřík de Homate amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Effea F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 en Jean-Baptiste Goulet va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Effea va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 82. Akram Kamal va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Nelson David Yunis va estar a punt de posar per davant a Effea amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mel Pauwels va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nelson David Yunis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Jean-Baptiste Goulet va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mel Pauwels, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Effea que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jean-Baptiste Goulet, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.