Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726580871

Liga 726580871 Información oficial sobre el partido 726580871 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

AS cRoma Alineación oficial del equipo 'AS cRoma' en el partido 1 - 3 LeLungheLeve Alineación oficial del equipo 'LeLungheLeve' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AS cRoma Alineación oficial del equipo 'AS cRoma' en el partido 3 - 2 LeLungheLeve Alineación oficial del equipo 'LeLungheLeve' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,7 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS cRoma

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 34. Diderich Murken, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Tullio Appia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cRoma se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cRoma va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Walter Riganti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sándor Ruppert va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Maurilio Masera va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Kirilos Stavlas de cRoma va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LeLungheLeve

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): LeLungheLeve agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ömür Ormancı amb mestria.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): En Benjamin van Hoof donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 64 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Simone Bertolissi de LeLungheLeve va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Svetoslav Petrov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Francesco Scalia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): LeLungheLeve va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Tawan Ingtanate va quedar-se sol davant el porter Svetoslav Petrov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el LeLungheLeve va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ömür Ormancı s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Simone Bertolissi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 206 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 55, tothom va saber perquè en Francesco Scalia era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Laurenţiu Dumitru de LeLungheLeve va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.