Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726580403

Liga 726580403 Información oficial sobre el partido 726580403 en Hattrick

23.03.2024 12:00:00

BENEVENTUM1929 Alineación oficial del equipo 'BENEVENTUM1929' en el partido 4 - 1 s.c.ozierese Alineación oficial del equipo 's.c.ozierese' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BENEVENTUM1929 Alineación oficial del equipo 'BENEVENTUM1929' en el partido 4 - 0 s.c.ozierese Alineación oficial del equipo 's.c.ozierese' en el partido
Tiene un resultado normal 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BENEVENTUM1929

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Adrian Mahara va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Passats 49 minuts, Lutz Hock, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. BENEVENTUM es posava per davant!
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de BENEVENTUM pel centre va donar un gran resultat: el gol de Joshua Burns va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BENEVENTUM va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joshua Burns progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joshua Burns! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El BENEVENTUM va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Adrian Mahara la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Joachim Lieddahl es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 74 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Joachim Lieddahl va sortir molt desviat al minut 74.

s.c.ozierese

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): s.c.ozierese agafava avantatge al minut 22 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Viggo Frederiksen amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Samuele Candeago va fer al minut 6 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Rudy Cardenas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Herwig Pfeifer va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de s.c.ozierese, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Alessandro Calcinai va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alessandro Calcinai es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.