Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726579968

Liga 726579968 Información oficial sobre el partido 726579968 en Hattrick

13.04.2024 12:00:00

AC ARTEMIDE Alineación oficial del equipo 'AC ARTEMIDE' en el partido 1 - 3 I Massiepoldo Alineación oficial del equipo 'I Massiepoldo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AC ARTEMIDE Alineación oficial del equipo 'AC ARTEMIDE' en el partido 2 - 3 I Massiepoldo Alineación oficial del equipo 'I Massiepoldo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,6 % 36,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC ARTEMIDE

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 3 una excel·lent centrada de Giuseppe Dalpasso va arribar a Sebastian Schäffner, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vitaliano Bertoldi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Haraldur Þór Haraldsson, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Vitaliano Bertoldi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rupert Starzl va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): ARTEMIDE va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ilario Garbellini va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rupert Starzl.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 71 minuts, en Ilario Garbellini no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gergő Csanaki.

I Massiepoldo

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Reto Steider va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 23.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Vittorio Palma que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Vittorio Palma va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Reto Steider de Massiepoldo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Massiepoldo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Vittorio Palma va quedar-se sol davant el porter Gianrico Monteleone, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Reto Steider de Massiepoldo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.