Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726576541

Liga 726576541 Información oficial sobre el partido 726576541 en Hattrick

23.03.2024 12:00:00

ASD MONTELLA Alineación oficial del equipo 'ASD MONTELLA' en el partido 8 - 1 Derry.City Alineación oficial del equipo 'Derry.City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
ASD MONTELLA Alineación oficial del equipo 'ASD MONTELLA' en el partido 10 - 0 Derry.City Alineación oficial del equipo 'Derry.City' en el partido
Tiene mala suerte 9.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASD MONTELLA

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eumeu N'Dao, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MONTELLA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan MONTELLA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de César Córdova des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MONTELLA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eumeu N'Dao progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Mirco Baldassarre de MONTELLA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Botond Rakonczai va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MONTELLA, Marc Comas, que va marcar, sense saber com, el 5 - 1.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Mirco Baldassarre va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 70 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 1.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mirco Baldassarre, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 1 per a MONTELLA.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): MONTELLA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en César Córdova va poder fer el 8 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Eumeu N'Dao una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Patricio Aguado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Botond Rakonczai, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Derry.City

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Honorato Alarcón entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Derry.City, un peu providencial d'en Paco Somellera va situar el 4-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Bogomil Popov hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gilberto Mignone havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Ernest Ogrodowski va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.